Palyginimui – interaktyvus ekranas arba TV-ekranas. Kaip išsirinkti?

Faktas: IT vadovai dažniausiai renkasi konferencijų salės įrangą, kuri palaiko pristatymų rodymą ir vaizdo konferencijas. Iki šiol televizoriai buvo populiarus pasirinkimas. Tačiau naujoje hibridinio darbo eroje didėja poreikis palaikyti interaktyvų bendradarbiavimą posėdžių salėse. Pavyzdžiui, naudokite internetinę lentos kamerą skaidrės užrašams arba interaktyvų ekraną, kurį gali matyti nuotoliniai dalyviai.

Šiame straipsnyje aptariamas TV ekranų, interaktyvių ekranų, interaktyvių totemų palyginimas.

Televizoriai

Norint užtikrinti jūsų vaizdo konferencijų komandos produktyvumą, labai svarbu pasirinkti tinkamą posėdžių salės įrangą.

Televizoriai leidžia dalyviams lengvai matyti pristatymų skaidres ir taip pat pateikti vaizdo įrašus nuotoliniams dalyviams. Tačiau televizoriai turi tam tikrų apribojimų, kaip nurodyta toliau.

TV Privalumai  TV Trūkumai
Lengva nusipirkti Negalima pasiekti ir naudoti interaktyviam susitikimui vienu spustelėjimu pradėti, pvz., MS Teams, Zoom Rooms
Tikriausiai jau stovi posėdžių salėje Nepalaiko skaitmeninės lentos hibridinėms komandoms
Ekonomiška kaina  

 

Interaktyvios lentos (interaktyvus ekranas, daugialypės plokštumos)

 

Kas yra interaktyvi lenta arba multiboard?

  • Interaktyvūs itin HD raiškos Windows įrenginiai, skirti verslui ir švietimui.
  • Jutiklinis ekranas, kompiuteris, Wi-Fi, stereo garsiakalbiai ir specialios programos viename įrenginyje be jokios sąrankos.
  • Bendrinkite ekraną, užsirašykite pastabas, išsaugokite dokumentus ir įrašus susitikimo metu.
  • Pridėkite pastabų, komentarų ir teksto tiesiai į savo skaidres, kad pristatymas būtų interaktyvus.
  • Daug skirtingų prievadų, skirtų papildomiems įrenginiams ir kompiuterių periferiniams įrenginiams prijungti, leidžia prijungti ir net įkrauti įrenginius. Ekrano bendrinimas leidžia bendradarbiauti belaidžiu būdu vos keliais paspaudimais.

Šiandien skubiai reikia užtikrinti, kad posėdžių salės technologija išliktų tinkama ateityje, palaikydama hibridinį darbo modelį.

Čia esantis interaktyvus ekranas gali padėti dar labiau supaprastinti sąranką ir užtikrinti produktyvesnį komandos bendradarbiavimą, kaip aprašyta toliau.

Interaktyvios lentos Privalumai Interaktyvios lentos Trūkumai
Pradėkite susitikimą vienu paspaudimu Brangesnė kaina
Naudoti kaip skaitmeninę lentą; prisijungę prie nuotolinių dalyvių Programos gali būti nevisiškai optimizuotos dideliems ekranams
Gebėjimas užsirašyti skaidres pristatymo metu  
Vartotojai gali dirbti kartu su interaktyviu ekranu, o ne dirbti atskirai su nešiojamaisiais kompiuteriais  

 

 

Kaip išsirinkti?

Į ką reikia atsižvelgti renkantis interaktyvųjį ekraną arba televizoriaus ekraną:

1.    Ar norite vaizdo susitikimuose leisti naudoti skaitmeninę lentą?

2.    Norite prisijungti prie interneto su nuotoliniais vaizdo susitikimų dalyviais?

3.    Ar svarbu pristatymo metu turėti galimybę užsirašyti skaidres?

4.    Norite vaizdo konferencijoms naudoti susitikimo pradžią vienu spustelėjimu?

Jei atsakymas į vieną ar kelis iš šių klausimų yra teigiamas, turėtumėte apsvarstyti galimybę įsigyti interaktyvų ekraną, skirtą vaizdo konferencijoms.

Siūlome įvairių prekinių ženklų televizorių ekranus kaip LG, Samsung, Vestel bei interaktyvius gamintojo Prestigio Solutions ekranus. 

 

Interaktyvūs ekranai - totemai

Pristatome Digital Signage Interactive Totems – galingus įrankius, skirtus sudominti klientus ir pateikti dinamišką, suasmenintą turinį įvairiose aplinkose – nuo ​​mažmeninės prekybos parduotuvių ir transporto centrų iki muziejų ir viešųjų erdvių.

Digital Signage interaktyvūs totemai ne tik patraukia auditoriją akį traukiančiais vaizdais ir interaktyvia patirtimi, bet ir leidžia įmonėms nuotoliniu būdu valdyti ir atnaujinti ekrano turinį. Naudojant naujausias technologijas, šiuose totemuose gali būti tokių funkcijų kaip jutikliniai ekranai, judesio jutikliai ir veido atpažinimas, todėl naudotojams suteikiama pritaikyta patirtis. Be to, realaus laiko duomenų ir analizės integravimas leidžia įmonėms stebėti vartotojų įsitraukimą, optimizuoti turinį ir priimti pagrįstus sprendimus, pagrįstus klientų pageidavimais ir elgesiu. Interaktyvūs totemai yra novatoriškas ir efektyvus sprendimas įmonėms ir organizacijoms, norinčioms tobulinti savo komunikacijos strategijas ir skatinti ilgalaikius ryšius su savo auditorija. Peržiūrėti daugiau

Interaktyvių totemų privalumai

  • Malonesnė klientų apsilankymo patirtis – interaktyviuose stenduose pateikiama išsami informacija apie įmonės paslaugas ar produktus;
  • Padidinkite potencialių klientų skaičių – įrengę stendus už parduotuvės ribų, padidinsite galimybę pritraukti naujų klientų;
  • Taupykite darbuotojų laiką – interaktyvūs stendai gali atsakyti į daugelį klientų klausimų, todėl darbuotojai gali daugiau dėmesio skirti tiesioginiam pardavimui;
  • Įsitraukimas – galimybė liesti ir pasirinkti klientui aktualų turinį teikia klientui ypatingą pasitenkinimą;
  • Sumažėję spaudos reklamos/informacijos kaštai.

Siūlome Prestigio Solutions prekės ženklo interaktyvius totemus.

 


 

Adventus Solutions yra vaizdo ir garso konferencijų sistemų integratorius. Dirbame tiek su debesų technologijomis, tiek su techninės įrangos sprendimais, montuojame interaktyvius ekranus, totemus, TV ekranus. Mūsų vaizdo konferencijų sistemos tinka tiek klasikinėms, tiek hibridinėms konferencijų salėms ir posėdžių salėms.
 
Su Adventus Solutions jūsų vaizdo konferencijų projektai (VK) vyks be galvos skausmo ir sutaupysite laiko:
  • vykdome kompleksinius VK projektus nuo A iki Z, kad nereikėtų ieškoti kelių vykdytojų;
  • įdiegsime ir sukonfigūruosime vaizdo konferencijų sistemą, apmokysime vartotojus, atliksime kabelinius darbus;
  • rasime sprendimą bet kokiai posėdžių salei;
  • padėsime pristatyti VK koncepciją vadovybei/kolegų komandai, kad palengvintume Jūsų užduotį;
  • susisiekite su mumis dėl nemokamos konsultacijos, kad išsiaiškintume, kuris sprendimas geriausiai tinka jūsų posėdžių salei.

 

Susiję straipsniai:

8 dažnai užduodami klausimai apie interaktyviuosius ekranus ir lentas

| Interaktyvūs ekranai - totemai

Prestigio interaktyvūs ekranai


All rights reserved. © Adventus Ltd.
Ši programėlė naudoja slapukus, toliau naudodamiesi šia programa sutinkate su mūsų slapukų politika.
Aš sutinku